PON - PET : 08:00h - 16:00h

TELINVEST d.o.o. Sarajevo – Pouzdan partner na poslovima inženjeringa iz oblasti telekomunikacija.

// VIŠE O NAMA

O NAMA

Firma TELINVEST d.o.o. Sarajevo je pouzdani partner za uspješnu poslovnu saradnju na poslovima inženjeringa iz oblasti telekomunikacija. Više od 25 godina tradicije i iskustva, znanja i profesionalnog odnosa u projektovanju, proizvodnji i izvođenju radova iz oblasti telekomunikacija stoji iza TELINVEST d.o.o. Sarajevo.

Firma raspolaže sa vlastitim proizvodno-poslovnim objektima  i upošljava više od 80 radnika, različitih kvalifikacionih struktura od visokoobrazovanih kadrova sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti telekomunikacija, do iskusnih tehničara, visokokvalifikovanih montera i ostalog osoblja potrebnog za realizaciju poslova iz djelatnosti firme. Takođe posjeduje najsavremenije instrumente za sva potrebna mjerenja na svim vrstama radova iz oblasti telekomunikacija, kao i ostalu opremu i mehanizaciju. Za ovaj posao bi izdvojili instrumente: power source (optički izvor) (1310 nm, 1550 nm, 1625 nm), power meter (mjerač optičke snage), optički reflektometar (1310 nm, 1550 nm, 1625nm) (OTDR), fuzioni splajser za optička vlakna, multimodna i monomodna, kao i za vlakna sa nultom disperzijom, sjekač za optička vlakna, mašina za upuhivanje optičkog kabla i komplet alata za pripremu optičkog kabla.

TELINVEST d.o.o. Sarajevo je registrovan da vrši usluge za treća lica u zemlji i inostranstvu.

Neke od naših usluga možete pogledati s desne strane.

Projektni biro

Pročitaj više

Oblast telekomunikacija

Pročitaj više

Oblast uslužne djelatnosti

Pročitaj više

// NAŠA

PRIZNANJA I LICENCE

0 +
aktivnih projekata
0 +
završenih projekata
0 +
broj uposlenika
0 +
godina iskustva

// DOSADAŠNJE

Aktivnosti

U projektnom birou TELINVEST d.o.o. Sarajevo urađene su mnoge projektne dokumentacije svih vrsta iz oblasti telekomunikacija za potrebe Telecoma, sistema željeznice, za potrebe velikih industrijskih sistema i drugih korisnika na prostorima Bosne i Hercegovine.

Dosadašnje aktivnosti „TELINVEST“ d.o.o. Sarajevo obuhvataju izgradnju najznačajnijih telekomunikacionih objekata, brojne pristupne telekomunikacione mreže, spojne opto i klasične sisteme prenosa, instalaciju brojnih kućnih telefonskih centrala, sistema kablovske CATV televizije, signalno-sigurnosne tehnike širom bosne i Hercegovine. Sve ovo urađeno je samostalno, ali i u kooperaciji sa zančajnim svjetskim isporučiocima opreme.

// budućnost

Planovi

U budućnost TELINVEST d.o.o. Sarajevo planira razvoj poslovnih aktivnosti u svim oblastima svoje djelatnosti. Osnovna koncepcija razvoja bazirana je planovima razvoja telekomunikacija u Bosni i Hercegovini i svijetu, kao i poslovima vezanim za taj razvoj.

Više od 25 godina tradicije u ovoj oblasti garancija su da će TELINVEST d.o.o. Sarajevo – pouzdani partner za uspješnu poslovnu saradnju, opravdati poklonjeno povjerenje.

// RECENZIJE

Mišljenje investitora o nama

0